Σημαντική Ανακοίνωση - Μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Υ.Δ.Ε.Π./Π.Δ.Μ.) PDF Print E-mail

 

 

 

Σημαντική Ανακοίνωση

 

 

Μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Υ.Δ.Ε.Π./Π.Δ.Μ.)

 

Αξιότιμοι Φορείς – Δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014 - 2020,

 

Με αίσθημα ευθύνης για τη Δημόσια Υγεία όλων μας, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των υπολοίπων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19), σας παρακαλούμε  θερμά για τα παρακάτω:

  1. Αποφυγή προσέλευσης στην Υπηρεσία μας, χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς να έχει προηγηθεί κατάλληλη συνεννόηση. Αξιοποίηση, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα Στελέχη της Υπηρεσίας μας,
  2. Αποστολή εγγράφων για Πρωτοκόλληση με μικρό αριθμό σελίδων (έως και 5 σελίδες μαζί με το διαβιβαστικό) κατά προτεραιότητα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e–mail) ή τηλεομοιοτυπία (fax) και όχι με ταχυμεταφορές (courier), κλητήρα ή άλλο άτομο.
  • Η ηλεκτρονική διεύθυνση (e–mail) της Υπηρεσίας μας για Πρωτόκολλο είναι: dapepdm@mou.gr
  • Ο αριθμός τηλεομοιοτυπίας (fax) της Υπηρεσίας μας είναι το: 2461 0 53969

 

Παρακαλείσθε πολύ τα απεσταλμένα έγγραφα με τηλεομοιοτυπία (fax) να είναι ευδιάκριτα, ενώ τα σαρωμένα να είναι κατά προτίμηση έγχρωμα και με ανάλυση τουλάχιστον 200dpi και σε μορφή PDF.

 

Επίσης το συνολικό μέγεθος αποστολής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) να μην υπερβαίνει τα 5MB.

 

Για να ενημερώνεστε για την παραλαβή των εγγράφων σας, από την υπηρεσία μας, παρακαλούμε, να ενεργοποιήσετε από τις επιλογές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου την αίτηση αποδεικτικού παράδοσης και αίτηση αποδεικτικού ανάγνωσης.


Τηλέφωνο Πρωτοκόλλου Υπηρεσίας: 2 461 0 53 900  (ώρες: 08.30 - 14.30)

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στην προστασία όλων μας από αυτή την πρωτοφανή πανδημία. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

 

Με εκτίμηση,

Ε.Υ.Δ.Ε.Π.

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 

ΕΣΠΑ 2007-2013 (RSS)

Please make the Cache directory writable.

Who's Online

We have 53 guests online