Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 11:52

Πανευρωπαϊκή καμπάνια "Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2019 #EUinmyRegion"

H πανευρωπαϊκή καμπάνια "Η Ευρώπη στην περιοχή μου" ξεκίνησε και για το 2019 δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες της Ευρώπης να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους. Η καμπάνια περιλαμβάνει τις εξής ενέργειες:

  • Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων σε διάφορες χώρες της ΕΕ και στην Ελλάδα
  • Το online κουίζ EUinMyRegion 2019
  • Toν διαγωνισμό #EUinMyRegion 2019 Stories.

Αναλυτικά:

Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη παρουσιάζονται στο διαδικτυακό χάρτη της ΕΕ. Για τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα μπορείτε να ενημερώνεστε στη σελίδα του espa.gr «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου».

Online κουίζ EUinMyRegion 2019

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να συμμετάσχετε στο online κουίζ της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2019» απαντώντας σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για τις Περιφέρειες της Ευρώπης.

Το κουίζ θα είναι ενεργό έως τις 31 Αυγούστου 2019 και για να συμμετέχετε πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να δηλώσετε το e-mail σας. Οι νικητές θα αναδεικνύονται στο τέλος κάθε μήνα και θα είναι οι διαγωνιζόμενοι που θα έχουν απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις στον συντομότερο χρόνο. Συνολικά οι νικητές θα είναι 5 και θα κερδίσουν ο καθένας από ένα καλάθι με εκλεκτά προϊόντα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο κουίζ #EUinMyRegion 2019 εδώ.

Διαγωνισμός #EUinMyRegion 2019 Stories

Μοιραστείτε την ιστορία ενός συγχρηματοδοτούμενου έργου και κερδίστε μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Βρυξέλλες! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό "Europe in my Region Stories 2019" για να αναδείξετε τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή σας. 

Οι ιστορίες πρέπει να είναι διαρκείς και δημόσιες και να αφορούν σε ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο ή πρόγραμμα και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μορφή: φωτογραφία, video, ηχητικό αρχείο, posts στα social media, καμβάς, twitter thread κλπ.

Συμμετοχή

Οι συμμετέχοντες θα διακριθούν σε δύο κατηγορίες, citizens και experts, με τους δεύτερους να είναι στελέχη που απασχολούνται σε Διαχειριστικές Αρχές Προγραμμάτων, Ενδιάμεσους Φορείς, κοινές Τεχνικές Γραμματείες, Δικαιούχους έργων ή να είναι υπεύθυνοι επικοινωνίας συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να είστε από 18 ετών και άνω και να αποστείλετε με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τον σύνδεσμο όπου είναι δημοσιευμένη η ιστορία, ενώ στο θέμα του e-mail να αναφέρετε "EUinMyRegion Storytelling” και η κατηγορία που ανήκετε, Citizens ή Experts.

Βραβεία

Από την κατηγορία Citizens θα αναδειχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στις Βρυξέλλες για δύο εβδομάδες (29/9 έως 13/10) σε θέματα επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ένα τμήμα επικοινωνίας ενός Ευρωπαικού Οργανισμού, σε μια εταιρεία επικοινωνίας και σε ένα media outlet. Από την κατηγορία Experts θα αναδειχθούν, επίσης, τρεις νικητές, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε ένα υψηλού επίπεδου πρόγραμμα κατάρτισης στην επικοινωνία στις Βρυξέλλες από 5-7 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το #EUinMyRegion Stories εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και τους διαγωνισμούς επισκεφθείτε τη σελίδα της ΕΕ "Η Ευρώπη στην περιοχή μου".