Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 15:31

Διάλογος για το Μέλλον της Ευρώπης. Δυνάμωσε τη φωνή σου στις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Hybridολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCkEhQKC4XzQumZAvFxxvUHA

 

ΤοEurope Direct Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” του ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου και το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο “Διασυνοριακός Διάλογος Πολιτών για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία. Οι γείτονες συνομιλούν για το Περιβάλλον, την Κλιματική Αλλαγή και την Περιφερειακή Ανάπτυξη”, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00, σε 4 Σημεία Διαλόγου στις Περιφέρειες Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη και υπό την Αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (Committee of the Regions) και του Ιδρύματος BertelsmannStiftung.

Τα σημεία όπου θα αναπτυχθεί ο διάλογος με φυσική παρουσία των πολιτών είναι το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης στη Φλώρινα, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, η Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής στο κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη (Αμερικανική Γεωργική Σχολή - PerrotisCollege).

Στο Διάλογο συμμετέχουν παράλληλα, πολίτες από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τον Δήμο του Βαλάντοβο και από τον Δήμο των Σκοπίων (Youth Alliance - Krusevo και House of Europe Skopje).

Η εκδήλωση θα είναι υβριδική και θα μεταδίδεται καθ’ όλη τη διάρκειά της, μέσω του Youtube, στον ακόλουθο σύνδεσμο,

 

https://www.youtube.com/channel/UCkEhQKC4XzQumZAvFxxvUHA

 

όπου και θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις μέσω των Σχολίων του Youtube.

 

Επισημαίνεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης στο διαδίκτυο, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:  https://cor.europa.eu/en/events/Pages/Neighbors_talk_on_environment_climate_change_and_regional_development.aspx